Éva konyhája

Burgonyás lángos

Hozzávalók:

500 g liszt

25 dkg burgonya

3 dkg élesztő

1 teáskanál cukor

1 teáskanál só

2 dl tej

napraforgó olaj a sütéshez

Elkészítése:

A burgonyát puhára főzzük. Hozzáadjuk a lisztet, a tejben felfuttatott élesztőt. Kidolgozzuk a tésztát, hagyjuk 1 órán keresztül kelni. Utána a tésztából bucikat formázunk.és így hagyjuk őket még fél órát pihenni. Utána a kezünkkel lángos formára nyújtjuk és forró olajban kisütjük utána papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olaj távozzon belőle.

Jó étvágyat!

1517382_819781574700465_6738298714643943501_n

1530445_819781594700463_1535136264237926521_n

10253745_819781621367127_919175554356187556_n 

 10254020_819780188033937_7623391914197804845_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!