Éva konyhája

Sima lángos

Hozzávalók:
1 kg liszt
5-6 dl langyos víz (kb.) 1 élesztő v. 1 tasak élesztőpor, kis cukor (az élesztő futtatásához)
2 kávéskanál só
olaj a sütéshez

Elkészítése:

Szerintem ez a legfinomabb lángos, nem nehéz és nem szívja meg magát olajjal. Hozzáadjuk a liszthez a tejben felfuttatott élesztőt. Kidolgozzuk a tésztát, hagyjuk 1 órán keresztül kelni. Utána a tésztából bucikat formázunk.és így hagyjuk őket még fél órát pihenni. Utána a kezünkkel lángos formára nyújtjuk és forró olajban kisütjük utána papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olaj távozzon belőle.

Jó étvágyat!

935130_636244286387529_1416278079_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!