Éva konyhája

Tejszínes-paradicsomos pangasiusi hal

Hozzávalók:

2 db hal (felkockázva)

1 db újhagyma

1 fej hagyma

2 db fokhagyma

fél pritamin paprika

fűszerek (majoránna, só, bors)

pár szem koktélparadicsom

1 dl tejszín

Elkészítése:

Olajon lepirítjuk a hagymát, f.hagymát, zöldhagymát. Utána a felaprított prit. paprikát, mehet bele a felkockázott hal, és a legvégén pedig a koktélparadicsom. Fűszerezzük majoránna, só (delikáttal még jobb), bors. Amikor puha a hal beleöntöm a tejszínt és kész.

Jó étvágyat!

600877_682497031769020_1369346400_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!