Éva konyhája

Pirított tészta, szezámmagos bundás csirkemell

Hozzávalók:
1 csirkemell csíkokra vágva

A páchoz:
őrölt fehérbors, só, cukor, 1/2 tk. fehérbor, 1/2 tk. szezámolaj

A bundához:
1/2 csésze liszt
1/4 csésze keményítő
csapott tk. sütőpor
1 felvert tojás
2 ek. olaj
2/3 csésze víz
kevés só

A mézes mázhoz:
1/8 csésze méz
1/4 csésze cukor
1/8 csésze ketchup
1 ek. fehérborecet

A csirkecsíkokat bepácoljuk, minimum néhány órára hűtőbe tesszük. Ha összeértek az ízek, a bundába mártott csirkedarabokat wokban bő olajban kisütjük. Utána a mézes mázhoz összemelegítjük a hozzávalókat és beleforgatjuk a kész húst. Megszórjuk szezámmaggal.

Pirított tészta:

A kifőtt spagettit az alábbi összetevőkkel nyakon öntöm és wokban kevés olajon megpirítom.

1-2 ek. szezámolaj
1-2 ek. sötét szójaszósz
1 kk. chiliszósz

Jó étvágyat!

48045_603505106328114_1286163799_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!