Hozzávalók:
500 g csavart tészta
500 g spenót lehet fagyasztott vagy friss
4 evőkanál liszt
kb. fél liter tej
3 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehér bor (édes v. száraz)
Elkészítése: Kifőzzük a tésztát és összekeverjük a még meleg spenóttal ill. a felolvasztott spenóttal. A hagymákat olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, bort és pároljuk addig míg az alkohol el nem párolgott. Ezután rátesszük a lisztet kicsit kevergetjük, hozzáöntjük a tejet és miután besűrűsödött összekeverjük a spenótos tésztával. Tepsibe rakjuk az egészet, megszórjuk sajttal és zsemlemorzsával. 180 fokos sütőben kb. 30 percet sütjük.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: