Éva konyhája

Stahl Judit féle spenótos tészta

Hozzávalók:

500 g csavart tészta

500 g spenót lehet fagyasztott vagy friss

4 evőkanál liszt

kb. fél liter tej

3 nagy fej hagyma

3 gerezd fokhagyma

0,5 dl fehér bor (édes v. száraz)

Elkészítése: Kifőzzük a tésztát és összekeverjük a még meleg spenóttal ill. a felolvasztott spenóttal. A hagymákat olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, bort és pároljuk addig míg az alkohol el nem párolgott. Ezután rátesszük a lisztet kicsit kevergetjük, hozzáöntjük a tejet és miután besűrűsödött összekeverjük a spenótos tésztával. Tepsibe rakjuk az egészet, megszórjuk sajttal és zsemlemorzsával. 180 fokos sütőben kb. 30 percet sütjük.

10300311_838069006205055_1579477659214222639_n

10305430_838069066205049_9104510599411945614_n

10325780_838069149538374_6849191327052026641_n

10256451_838069212871701_4612382477584549108_n

10154478_838069269538362_1672632389469869814_n

10314657_838069332871689_6310605147279066922_n

1238265_838069516205004_6558737636555166364_n 

10171155_838069629538326_4543596549582202851_n    

Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!